Μάγεψαν και χειροκροτήθηκαν παρατεταμένα, τα χορευτικά συγκροτήματα του πολιτιστικού συλλόγου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες Σαββάτο 5 Φεβρουαρίου ο ετήσιος χορός του συλλόγου, το κέντρο Παρθενώνας ήταν κατάμεστο από νωρίς, το πρόγραμμα ήταν...



φανταστικό, αφού ο Αλέξης Παρχαρίδης και ο Γιάννης Σανίδης χόρεψαν με τις ποντιακές νότες τους τον κόσμο μέχρι τις πρωινές ώρες.

Επίσης μάγεψαν και χειροκροτήθηκαν παρατεταμένα, τα χορευτικά συγκροτήματα του πολιτιστικού συλλόγου:

Μικρό χορευτικό, μεγάλο χορευτικό, Μωμόγεροι μικροί, και Μωμόγεροι μεγάλοι. Την παράσταση έκλεψε η μικρή Νικολέτα που χόρεψε μόνη της την Σερανίτσα μπροστά απ’ το μεγάλο χορευτικό όπως θα δείτε και στο βίντεο.



Αρκετές Προσωπικότητες του Νομού και όχι μόνο βρέθηκαν στον ετήσιο χορό από την πολιτική σκηνή αλλά και ποντιακές οργανώσεις και συλλόγους.
Δεν αναφέρουμε ονόματα γιατί μπορεί να ξεχάσουμε κάποιους.

Ο σύλλογος θέλει να ευχαριστήσει όλα τα παιδιά που χόρεψαν στα χορευτικά, τους ανθρώπους που δούλεψαν στο παρασκήνιο για να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα του χορού, τους καλλιτέχνες που διασκέδασαν τον κόσμο μέχρι το πρωί.

Και ένα μεγάλο ευχαριστώ τον κόσμο που παρά την μεγάλη κρίση που διανύει η χώρα μας βρέθηκαν χθες στον Παρθενώνα και γλέντησαν με την ψυχή τους.

Ο σύλλογος θέλει να ζητήσει συγνώμη από όσους ήρθαν αλλά δεν μπόρεσαν να μπουν στην αίθουσα γιατί δεν υπήρχαν άλλα τραπέζια (ήταν αρκετοί αυτοί) γιατί όπως αποδείχτηκε ήταν μικρός ο χώρος να φιλοξενήσει τον χορό.
Φωτογραφίες από τον χορό του συλλόγου







Για να έχετε άμεση πρόσβαση σε όλα τα νέα του συλλόγου κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook

Δείτε όλα τα βίντεο του συλλόγου από το κανάλι μας στο YouTube

Copyright ©2009-2015 Πολιτιστικός σύλλογος Ροδοχωρίου "ΟΙ ΚΟΜΝΗΝΟΙ" With the technical support of Savsidir

Back to TOP