Σας ευχαριστούμε... [Δελτίο τύπου]

Για άλλη μια χρονιά αναβίωσαν οι Μωμόεροι & Κοτσαμάνια στο Ροδοχώρι με πολύ κόσμο να παρακολουθεί την εκδήλωση του συλλόγου...


Σαν Πολιτιστικός σύλλογος Ροδοχωρίου «ΟΙ ΚΟΜΝΗΝΟΙ» θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί και φέτος η αναβίωση των Μωμόγερων.

Πρώτα απ’ όλα τους Ροδοχωρίτες που άνοιξαν τα σπίτια τους να υποδεχθούν και να αγκαλιάσουν τους Μωμόγερους, αλλά και τους ανθρώπους που κάνανε λίγα ή πολλά χιλιόμετρα για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση, παρόλο το κρύο που επικρατούσε στο Ροδοχώρι.

Τα παιδιά απ’ το χορευτικό, τον λυράρη Γιώργο Σκεντερίδη, το αγγείο Μιχάλη Τσανασίδης και τον νταουλτσή Αλέξη Ζουντουρίδη που συνόδευαν τους Μωμόερους σε όλο το χωριό, τους μουσικούς απ’ το χωριό Γιώργο και Δημήτρη Φουντουκίδη.


Τα παιδιά που έστησαν το σκηνικό στην πλατεία με την φωτιά αλλά και τους ψήστες. Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε το ΔΣ του Δασικού συνεταιρισμού και το ΔΣ της κοινότητας Ροδοχωρίου που συνέβαλαν τα μέγιστα για να έχουμε και φέτος μια πολύ όμορφη και επιτυχημένη εκδήλωση.
Χωρίς όλους αυτούς δε θα μπορούσε να γίνει τίποτα.

Για να έχετε άμεση πρόσβαση σε όλα τα νέα του συλλόγου κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook

Δείτε όλα τα βίντεο του συλλόγου από το κανάλι μας στο YouTube

Copyright ©2009-2015 Πολιτιστικός σύλλογος Ροδοχωρίου "ΟΙ ΚΟΜΝΗΝΟΙ" With the technical support of Savsidir

Back to TOP