Φόρος τιμής στα θύματα της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου [Φωτό & Βίντεο]

Σε μια σεμνή αλλά συγκινητική τελετή τίμησαν τους νεκρούς της Ποντιακής Γενοκτονίας πέντε Ποντιακοί σύλλογοι στο Ροδοχώρι...

Μετά την Θεία Λειτουργία και το Ιερό μνημόσυνο για τα θύματα της Γενοκτονίας, ακολούθησε κατάθεση στεφάνων από όλους τους Ποντιακούς συλλόγους αλλά και τους φορείς του χωριού.
Αμέσως μετά και με την ευκαιρία τη γιορτή της Μητέρας, μίλησε ο Σταύρος Πουλτίδης για τον ρόλο της Μάνας στον Πόντο (Βίντεο).

Τραγούδησε η χορωδία του ΚΑΠΗ Ροδοχωρίου τραγούδια αφιερωμένα στη Γενοκτονία (βίντεο), και ακολούθησε δεξίωση στην αίθουσα του Πολιτιστικού συλλόγου Ροδοχωρίου ΟΙ ΚΟΜΝΗΝΟΙ.
Οι Ποντιακοί σύλλογοι που συμμετείχαν στην εκδήλωση ήταν:
  • Πολιτιστικός Σύλλογος Ροδοχωρίου ΟΙ ΚΟΜΝΗΝΟΙ
  • Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας
  • Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Γυμναστικός Σύλλογος Νέων Κοπανού Η ΜΙΕΖΑ
  • Πολιτιστικός Σύλλογος Λευκαδίων ΤΑ ΑΝΘΕΜΙΑ
  • Εύξεινος Λέσχη Επισκοπής
Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν οι αντιδήμαρχοι Μανόλης Βαδόλας, Δόξα Ιτσκάρα, Παναγιώτης Μαραντίδης, η Δημ.Σύμβουλος Μαρία Καρυδά ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ Κώστας Παπαδόπουλος, ο διοικητής της Πυροσβεστικής Νάουσας Πυραγός Νίκος Παλαμούτης και ο Πρόεδρος του Δημ. Διαμερίσματος Ροδοχωρίου Αναστάσιος Μωυσίδης.

Ο Πολιτιστικός σύλλογος Ροδοχωρίου ΟΙ ΚΟΜΝΗΝΟΙ ευχαριστεί τα μέλη όλων των Ποντιακών συλλόγων, τον Σταύρο Πουλτίδη που έκανε την παρουσίαση της τελετής, την χορωδία του ΚΑΠΗ Ροδοχωρίου, και όλους όσους βοήθησαν και συμβάλλοντας στη δεξίωση που ακολούθησε.

Δείτε Φωτογραφίες & Βίντεο...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Για να έχετε άμεση πρόσβαση σε όλα τα νέα του συλλόγου κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook

Δείτε όλα τα βίντεο του συλλόγου από το κανάλι μας στο YouTube

Copyright ©2009-2015 Πολιτιστικός σύλλογος Ροδοχωρίου "ΟΙ ΚΟΜΝΗΝΟΙ" With the technical support of Savsidir

Back to TOP