Παρόλο τη βροχή δεν πτοήθηκαν όσοι βρέθηκαν στο Ροδοχώρι για την πρώτη μέρα της Γιορτής Κερασιού [Φωτό & Βίντεο]

Δεν μπόρεσε ο καιρός να χαλάσει την γιορτή κερασιού, καθώς τα παιδιά του πολιτιστικού συλλόγου Ροδοχωρίου είχανε ετοιμάσει τον...

 χώρο μέσα στο συσκευαστήριο του ΑΣ Ροδοχωρίου, κι έτσι παρόλα τα απρόοπτα η γιορτή πραγματοποιήθηκε κανονικά.

Ο Κώστας Θεοδοσιάδης και ο Ματθαίος Τσαχουρίδης με τις νότες τους ξεσήκωσαν τον κόσμο και η διασκέδαση χτύπησε κόκκινα μέχρι τις πρωινές ώρες.

Εξαιρετικά ήταν τα χορευτικά τμήματα Εύξεινος Λέσχη Θεσσαλονίκης και μεγάλο χορευτικό Ροδοχωρίου που μάγεψαν με τις χορευτικές τους φιγούρες, στην παρουσίαση της βραδιάς ήταν ο Σταύρος Πουλτίδης.

Το παρόν στην πρώτη μέρα της εκδήλωσης έδωσαν ο Διοικητής του Β’ Σώματος Στρατού Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τόπης, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Νάουσας Πυραγός Νίκος Παλαμούτης, ο Δήμαρχος Νάουσας Τάσος Καραμπατζός, ο Αντιδήμαρχοι Μανόλης Βαδόλας, Παναγιώτης Μαραντίδης, Γιώργος Βασιλείου, τα μέλη του ΔΣ Νάουσας Νόπη Τσαγκαλίδου, Παύλος Αδαμίδης, Κώστας Παπαδόπουλος πρόεδρος ΔΕΥΑΝ, Γιώργος Ηλίας Πρόεδρος ΚΑΠΗ και σύσσωμο το ΔΣ διαμερίσματος Ροδοχωρίου ο πρόεδρος Αναστάσιος Μωυσίδης, Κωνσταντίνος Κιαγχίδης και Παναγιώτης Γεωργιάδης.

Η σημερινή μέρα έχει Αλέξη Παρχαρίδη, Μπάμπη Ιωακειμίδη, Γιάννη Σανίδη και τα χορευτικά τμήματα Ροδοχωρίου, Χορευτικό μικρό και Μωμόεροι.

Δείτε φωτογρφίες & βίντεο από την πρώτη μέρα της Γιορτής Κερασιού...













Για να έχετε άμεση πρόσβαση σε όλα τα νέα του συλλόγου κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook

Δείτε όλα τα βίντεο του συλλόγου από το κανάλι μας στο YouTube

Copyright ©2009-2015 Πολιτιστικός σύλλογος Ροδοχωρίου "ΟΙ ΚΟΜΝΗΝΟΙ" With the technical support of Savsidir

Back to TOP