Ο Πολιτιστικός σύλλογος Ροδοχωρίου ΟΙ ΚΟΜΝΗΝΟΙ στον Άγιο Νικόλαο Βόνιτσας

Ο Πολιτιστικός σύλλογος Ροδοχωρίου ΟΙ ΚΟΜΝΗΝΟΙ συμμετείχε μετά από πρόσκληση στις Πολιτιστικές εκδηλώσεις...


 Αγίου Νικολάου Βόνιτσας, με τα χορευτικά τμήματα: χορευτικό μεγάλο και Μωμόεροι Ροδοχωρίου. Απέσπασε θερμό χειροκρότημα, και έβαλε τις βάσεις για φιλία και συνεργασία με τον Ποντιακό εκπολιτιστικό και Μορφωτικό σύλλογο Αγίου Νικολάου και στο μέλλον.

Το ΔΣ του συλλόγου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει και να συγχαρεί τον Ποντιακό Εκπολιτιστικό και Μορφωτικό Σύλλογο Αγίου Νικολάου Βόνιτσας για την άψογη φιλοξενία που παρείχαν στα μέλη τις αποστολής του συλλόγου μας, αλλά και στον κόσμο που ακολούθησε την αποστολή.

Ευχαριστεί επίσης τα παιδιά των χορευτικών τμημάτων που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για άλλη μια φορά και μάγεψαν με την παρουσία τους, αποσπώντας το θερμό και παρατεταμένο χειροκρότημα των παρευρισκομένων, τον Σταύρο Πουλτίδη για τη συγκινητική παρουσίαση των χορευτικών τμημάτων μας, τους λυράρηδες: Τάσο Τσαγκαλίδη, Γιώργο Σκεντερίδη, τον νταουλτζή Παναγιώτη Καρυπίδη και τον χοροδιδάσκαλο Κώστα Βασιλειάδη που έχει ανεβάσει ψηλά τον πήχη.

Τον οδηγό του λεωφορείου που συνέβαλε για να έχουμε ένα όμορφο και ευχάριστο ταξίδι, και τα πρακτορεία Achilleas Tours & ΠΕΡΠΕΡΙΔΗΣ travel

Τέλος ο σύλλογος θέλει να ευχαριστήσει τον κόσμο που ακολούθησε για άλλη μια φορά την αποστολή του συλλόγου, όπως κάνει πάντα σε μεγάλες αποστολές και στηρίζει ηθικά και ψυχολογικά τα παιδιά των χορευτικών τμημάτων.







Περισσότερες φωτογραφίες θα βρείτε στη σελίδα μας στο facebook

Για να έχετε άμεση πρόσβαση σε όλα τα νέα του συλλόγου κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook

Δείτε όλα τα βίντεο του συλλόγου από το κανάλι μας στο YouTube

Copyright ©2009-2015 Πολιτιστικός σύλλογος Ροδοχωρίου "ΟΙ ΚΟΜΝΗΝΟΙ" With the technical support of Savsidir

Back to TOP