Ρίγη συγκίνησης σκόρπισε η αναβίωση των Μωμόγερων για 8η συνεχόμενη χρονιά [pic]

Αυτό που ζήσαμε στις 1-1-2013 στο Ροδοχώρι ξεπέρασε κάθε προσδοκία, ότι και να πούμε είναι λίγο, μόνο κάποιος που...
έζησε από κοντά την αναβίωση των Μωμόγερων μπορεί να αντιληφθεί το μέγεθος της επιτυχίας που είχε το δρώμενο.

Για 8η συνεχόμενη χρονιά πλήθος κόσμου βρέθηκε στο Ροδοχώρι, και μαζί με τους κατοίκους του χωριού γύρισαν από σπίτι σε σπίτι, όπου οι κάτοικοι άνοιξαν τα σπίτια τους και κερνούσαν τον κόσμο, κρασί τσίπουρο και εδέσματα ευχαριστώντας τους που τους τίμησαν.

Η βραδιά έκλεισε με τον τελευταίο χορό από τα δύο συγκροτήματα των Μωμόγερων στην πλατεία, όπου ακολούθησε γλέντι με τις νότες του Γιάννη Φουντουκίδη και Νίκου Κοτταρίδη Ο Πολιτιστικός σύλλογος Ροδοχωρίου ΟΙ ΚΟΜΝΗΝΟΙ, νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τα παιδιά απ’ το χορευτικό και θεατρικό των Μωμόγερων, τον λυράρη Γιώργο Σκεντερίδη και τον νταουλτσή Αλέξη Ζουντουρίδη που συνόδευαν τους Μωμόερους σε όλο το χωριό, τους καλλιτέχνες στο γλέντι που ακολούθησε Γιάννη Φουντουκίδη, Νίκο Κοτταρίδη, Παναγιώτη Καρυπίδη και Γιώργο & Δημήτρη Φουντουκίδη.

 Τους αφανής ήρωες που έστησαν το σκηνικό στην πλατεία με την φωτιά αλλά και τους ψήστες. Επίσης ευχαριστεί τον Δασικό συνεταιρισμό που όπως κάθε χρόνο βρίσκεται πάντα στο πλευρό του συλλόγου, έτσι και φέτος έκανε προσφορά τα ξύλα για τις ανάγκες της εκδήλωση και είχαμε για 8η συνεχή χρονιά, μια πολύ όμορφη και επιτυχημένη εκδήλωση. Τέλος όλον τον κόσμο που βρέθηκε και έζησε μαζί μας την αναβίωση των Μωμόγερων στο Ροδοχώρι.

Χωρίς όλους αυτούς δε θα μπορούσε να γίνει τίποτα.
 Και τις 299 φωτογραφίες από την αναβίωση των Μωμόγερων μπορείτε να τις δείτε από τη σελίδα μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Σύντομα θα έχουμε και βίντεο από την εκδήλωση.

Για να έχετε άμεση πρόσβαση σε όλα τα νέα του συλλόγου κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook

Δείτε όλα τα βίντεο του συλλόγου από το κανάλι μας στο YouTube

Copyright ©2009-2015 Πολιτιστικός σύλλογος Ροδοχωρίου "ΟΙ ΚΟΜΝΗΝΟΙ" With the technical support of Savsidir

Back to TOP