Ο πολιτιστικός σύλλογος Ροδοχωρίου χόρεψε και βράβευσε στον Καθιερωμένο ετήσιο χορό του

Ο σύλλογος θέλει να ευχαριστήσει τον κόσμο που τίμησε με την παρουσία του το χορό του παρά την κρίση...
μιας και ξεπέρασε κάθε προσδοκία αφού το κέντρο γέμισε ασφυκτικά και το κέφι χτύπησε κόκκινο.

Διακρίθηκαν για άλλη μια φορά τα χορευτικά τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου Ροδοχωρίου "ΟΙ ΚΟΜΝΗΝΟΙ" τα οποία μας έκαναν περήφανους για άλλη μια φορά και απέσπασαν παρατεταμένο χειροκρότημα.

Ο σύλλογος τίμησε με πλακέτα τον Ροδοχωρίτη Καθηγητή Καρδιολογίας και πρόεδρο της Εταιρείας Αθηροσκλήρωσης Βορείου Ελλάδος Απόστολο Ευθυμιάδη, αλλά και το χοροδιδάσκαλο του συλλόγου Κώστα Βασιλειάδη.

Το σύλλογο μας τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων πολλοί επώνυμοι όπως ο Περιφερειακός σύμβουλος Κώστας Καλαϊτζίδης, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Νάουσας Γιώργος Αδαμίδης, οι αντιδήμαρχοι Νάουσας Παύλος Αδαμίδης, Θωμάς Βράτσης και οι Δημοτικοί σύμβουλοι Νόπη Τσαγγαλίδου και Αντώνης Βουρδάνος.

Επίσης παρόν στο χορό έδωσαν οι σύλλογοι: Εύξεινος Λέσχη Νάουσας, Εύξεινος Λέσχη Επισκοπής, Εύξεινος Λέσχη Μαρίνας, Πολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος Γιαννακοχωρίου, ο Σύλλογος Βλάχων Νάουσας, και ο Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών Θεσσαλονίκης με το πρόεδρο του Κώστα Ζαμανίδη.

Την παρουσίαση της βραδιάς έκανε ο Σταύρος Πουλτίδης.

Δείτε φωτογραφίες από το χορό του συλλόγου…Δείτε όλες τις φωτογραφίες από το χορό του συλλόγου στη σελίδα μας στο facebook

Τα βίντεο του συλλόγου με τα χορευτικά θα ανέβουν στη σελίδα μας πολύ σύντομα

Για να έχετε άμεση πρόσβαση σε όλα τα νέα του συλλόγου κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook

Δείτε όλα τα βίντεο του συλλόγου από το κανάλι μας στο YouTube

Copyright ©2009-2015 Πολιτιστικός σύλλογος Ροδοχωρίου "ΟΙ ΚΟΜΝΗΝΟΙ" With the technical support of Savsidir

Back to TOP