Η Γιορτή κερασιού 2013 στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία

Δεν μπόρεσε ο καιρός να χαλάσει την δεύτερη μέρα της γιορτής κερασιού, καθώς τα...
παιδιά του πολιτιστικού συλλόγου Ροδοχωρίου ετοίμασαν σε χρόνο ρεκόρ τον χώρο μέσα στο συσκευαστήριο του ΑΣ Ροδοχωρίου, κι έτσι παρόλα τα απρόοπτα η γιορτή πραγματοποιήθηκε κανονικά.

Την πρώτη μέρα ο Κώστας Θεοδοσιάδης και ο Ματθαίος Τσαχουρίδης με τις νότες τους ξεσήκωσαν τον κόσμο και η διασκέδαση χτύπησε κόκκινο μέχρι τις πρωινές ώρες.

Εξαιρετικά ήταν τα χορευτικά τμήματα Μορφωτικού Πολιτιστικού συλλόγου Νέας Νικομήδειας και μεγάλο χορευτικό Ροδοχωρίου που μάγεψαν με τις χορευτικές τους φιγούρες.

Την δεύτερη μέρα και παρά την βροχή οι Γιάννης Κουρτίδης, Χρήστος Σιαπανίδης, Άκης Σιαμίδης, Βασίλης Φωλίνας ανέβασαν το θερμόμετρο της διασκέδασης στα ύψη.

Εξαιρετικά ήταν και τα χορευτικά τμήματα Πολιτιστικού συλλόγου Παραδοσιακών Χορών Λίμνης Ευβοίας, Ποντιακού εκπολιτιστικού και Μορφωτικού συλλόγου Αγίου Νικολάου Βόνιτσας και τα χορευτικά Πολιτιστικού συλλόγου Ροδοχωρίου ΟΙ ΚΟΜΝΗΝΟΙ με το μικρό χορευτικό τμήμα και το μεγάλο χορευτικό Μωμόγεροι.

Τιμήθηκαν ο Ροδοχωρίτης και πρώην Βουλευτής και Γαστρεντερολόγος Θανάσης Γεωργιάδης για τη συνεισφορά του στο Ροδοχώρι, και ο Ποιητής απ’ το Γιαννακοχώρι Ηλίας Τσέχος

Ο Πολιτιστικός σύλλογος Ροδοχωρίου ‘ΟΙ ΚΟΜΝΗΝΟΙ’ θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους τίμησαν τον σύλλογο με την παρουσία τους στην Γιορτή Κερασιού, καθώς επίσης τους καλλιτέχνες που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, για να έχουμε δυο υπέροχες βραδιές, τα χορευτικά τμήματα που πήραν μέρος στην εκδήλωση, τους χορηγούς που στη δύσκολη οικονομικά εποχή που διανύουμε ενίσχυσαν οικονομικά για να μπορέσει να έχει επιτυχία η Γιορτή, αλλά και όλους όσους πρόβαλαν τη γιορτή από τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν ο Βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κώστας Γιοβανόπουλος, ο Πρώην Βουλευτής Θανάσης Γεωργιάδης όπου και τιμήθηκε για την προσφορά του στο Ροδοχώρι, ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καραπαναγιωτίδης, η Δήμαρχος Βέροιας Χαρούλα Ουρσουζόγλου, ο Δήμαρχος Νάουσας Τάσος Καραμπτζός ο Διοικητής της πυροσβεστικής Νάουσας Πυραγός Παλαμούτης Νικόλαος. Οι Αντιδήμαρχοι Νάουσας Παύλος Αδαμίδης, Γιώργος Βασιλείου, η Δημοτική σύμβουλος Νόπη Τσαγκαλίδου και φυσικά ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Τάσος Μωυσίδης και πρόεδρος του Δασικού συνεταιρισμού Παναγιώτης Κεκισίδης.

Τέλος ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου με την υπόσχεση ότι θα κάνουμε ότι καλύτερο για να έχουμε ίδιο ή και καλύτερο αποτέλεσμα.

Φωτογραφίες από τη Γιορτή κερασιού 2013 στο Ροδοχώρι...











Για να έχετε άμεση πρόσβαση σε όλα τα νέα του συλλόγου κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook

Δείτε όλα τα βίντεο του συλλόγου από το κανάλι μας στο YouTube

Copyright ©2009-2015 Πολιτιστικός σύλλογος Ροδοχωρίου "ΟΙ ΚΟΜΝΗΝΟΙ" With the technical support of Savsidir

Back to TOP