Ο Πολιτιστικός σύλλογος Ροδοχωρίου μετά από την επιτυχημένη παράσταση στο Δημοτικό θέατρο Νάουσας ευχαριστεί

Ο Πολιτιστικός σύλλογος Ροδοχωρίου ΟΙ ΚΟΜΝΗΝΟΙ νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους του συντελεστές που ένωσαν τις δυνάμεις τους για να δώσουν μια άκρος επιτυχημένη παράσταση που όμοια της δεν ξανάγινε...

Ξεκινώντας από τους μουσικούς Παναγιώτη Φουντουκίδη, καταξιωμένο μουσικό που έχει παίξει με όλους τους μεγάλους καλλιτέχνες του ποντιακού μουσικού στερεώματος, μάγεψε με τη φλογέρα και το αγγείο του, την τραγουδίστρια και σολίστρια στο σαντούρι με το πλούσιο βιογραφικό Λουκία Βαλάση, που έδωσε ξεχωριστή νότα με τις μουσικές της εμπνεύσεις και έδωσε την ευκαιρία στο κοινό να ακούσει κάτι διαφορετικό, την Δέσποινα Κοσμίδου που για ακόμα μια φορά με την κρυστάλλινη φωνή της καθήλωσε τον κόσμο σε μια μουσική περιπλάνηση, τον Στέργιο Ζιμπιλιάδη που με την γνήσια ποντιακή φωνή του συνόδεψε με τραγούδι τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου μας, τον Νίκο Κοταρίδη, τον Γιάννη Κωνσταντινίδη και τον Γιώργο Σκεντερίδη, που με τις λύρες έδωσαν ποντιακό ρυθμό στην παράσταση, Τον Κωνσταντίνο Ιμβριώτη που με το νταούλι του συνόδεψε όλους τους καλλιτέχνες.

Τη χορωδία του ΚΑΠΗ Ροδοχωρίου που πάντα είναι στο πλευρό του συλλόγου μας προσφέροντας τις υπηρεσίες του με μεγάλη χαρά, τα παιδιά των χορευτικών τμημάτων και τον χοροδιδάσκαλο Κώστα Βασιλειάδη.

Τον Δημήτρη Φουντουκίδη που επιμελήθηκε τον ήχο σε μια πολύ δύσκολη παράσταση  και αντιμετώπισε όλες τις δυσκολίες  που παρουσιάστηκαν με χαμόγελο.

Για τον Σταύρο Πουλτίδη ότι και να πούμε είναι λίγο, ήταν η καρδιά και το μυαλό της παράστασης, όλα ξεκινούσαν και τελείωναν σ’ αυτόν, ο Σταύρος είναι αυτός που επιμελήθηκε τα κείμενα, ετοίμασε την παρουσίαση, τη σκηνοθεσία αλλά και ολόκληρο το πρόγραμμα.

Τέλος να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που βρέθηκε στο Δημοτικό θέατρο Νάουσας και με το θερμό του χειροκρότημα αντάμειψε όλους τους καλλιτέχνες και τον σύλλογο μας, μας υπενθύμισε ότι στις δύσκολες μέρες που διανύουμε όλα μπορούμε να τα καταφέρουμε αρκεί να υπάρχει αγάπη γ’ αυτό που κάνουμε, θέληση, ομαδικότητα κι εθελοντισμός.

Ο Πολιτιστικός σύλλογος Ροδοχωρίου ΟΙ ΚΟΜΝΗΝΟΙ βλέποντας θεατές, πολλοί από τους οποίους μη πόντιοι, να φεύγουν δακρυσμένοι από τη συγκίνηση μετά την παράσταση, και αναλαμβάνοντας πλήρως τον πολιτιστικό φορτίο που έχει επωμιστεί θα συνεχίσει με μεγαλύτερη όρεξη το έργο του, που δεν είναι άλλο από  τη διάδοση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

ΥΓ
Ο Πολιτιστικός σύλλογος Ροδοχωρίου ΟΙ ΚΟΜΝΗΝΟΙ βράβευσε για την προσφορά τους στη Μουσική του Παναγιώτη Φουντουκίδη και Λουκία Βαλάση, καθώς επίσης και την αγιογράφο και τραγουδίστρια Δέσποινα Κοσμίδου.

Φωτογραφίες...









Δείτε όλες τις φωτογραφίες από την παράσταση "Ση Γην των Τραντέλλενων" στη σελίδα μας facebook

Για να έχετε άμεση πρόσβαση σε όλα τα νέα του συλλόγου κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook

Δείτε όλα τα βίντεο του συλλόγου από το κανάλι μας στο YouTube

Copyright ©2009-2015 Πολιτιστικός σύλλογος Ροδοχωρίου "ΟΙ ΚΟΜΝΗΝΟΙ" With the technical support of Savsidir

Back to TOP