Ο Σύλλογος πραγματοποίησε με επιτυχία τον ετήσιο χορό του [pic]

Ο Πολιτιστικός σύλλογος Ροδοχωρίου ΟΙ ΚΟΜΝΗΝΟΙ για άλλη μια χρονιά ανέβασε το θερμόμετρο της διασκέδασης και του κεφιού στο κόκκινο...

Πρωταγωνιστές της βραδιάς ο κόσμος, που γέμισε μια ακόμα φορά το μαγαζί, για να απολαύσει ζωντανά μια ανεπανάληπτη βραδιά, όπου οι καλλιτέχνες έβγαλαν τον καλύτερο τους εαυτό μέχρι το πρωί.

Ο Πολιτιστικός σύλλογος Ροδοχωρίου ΟΙ ΚΟΜΝΗΝΟΙ θέλει να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο που βρέθηκε στο Οικ. κέντρο Παρθενώνας εν μέσω κρίσης, στηρίζοντας τον σύλλογο, που με τη σειρά του υπόσχεται ότι θα συνεχίσει να προσφέρει στην διάδοση της ποντιακής μας κληρονομιάς.

Τιμήθηκαν απ’ το σύλλογο με αναμνηστική πλακέτα άνθρωποι που πρόσφεραν παλαιοτέρα  τις υπηρεσίες τους στο σύλλογο από διάφορα πόστα, αλλά και τα παιδιά από το Ροδοχώρι που πέρασαν σε ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα μετά την αποφοίτησή τους από το Λύκειο.

Το παρόν στο χορό έδωσαν ο Δήμαρχος Νάουσας κ. Τάσος Καραμπατζός, οι Αντιδήμαρχοι κκ. Μαραντίδης Παναγιώτης, Νόπη Τσαγκαλίδου, Παύλος Αδαμίδης, η Περιφερειακή σύμβουλος κ. Δώρα Μπαλτατζίδου, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Νάουσας κ. Παλαμούτης Νικόλαος, ο πρόεδρος Δημοτικής ενότητας Κοπανού κ. Σπύρος Μπαλτατζίδης και Πρόεδρος Δ. Διαμερίσματος Στενήμαχου κ. Σταύρος Γεωργιάδης.

Εκπρόσωποι των συλλόγων: Εύξεινος Λέσχη Βέροιας, Μιέζα κοπανού και Εύξεινος Λέσχη Μαρίνας.

Το επόμενο μεγάλο ραντεβού του συλλόγου είναι στην Γιορτή κερασιού όπου φέτος θα είναι τριήμερη, στο ενδιάμεσο και την ημέρα φόρου τιμής των θυμάτων της ποντιακής γενοκτονίας, θα έχουμε τα αποκαλυπτήρια  του Μνημείου Γενοκτονίας στην πλατεία του χωριού.






Δείτε όλες τις φωτογραφίες του συλλόγου από τον ετήσιο χορό 
Κάντε κλικ εδώ

Για να έχετε άμεση πρόσβαση σε όλα τα νέα του συλλόγου κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook

Δείτε όλα τα βίντεο του συλλόγου από το κανάλι μας στο YouTube

Copyright ©2009-2015 Πολιτιστικός σύλλογος Ροδοχωρίου "ΟΙ ΚΟΜΝΗΝΟΙ" With the technical support of Savsidir

Back to TOP