Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η Γιορτή Κερασιού [Φωτογραφίες]

Μετά από αρκετά χρόνια έγινε η Γιορτή κερασιού με τέλειες καιρικές συνθήκες, που βοήθησαν να πραγματοποιηθούν δυο φανταστικές βραδιές.

Την πρώτη μέρα ο Κώστας Θεοδοσιάδης και ο Ματθαίος Τσαχουρίδης με τις νότες τους ξεσήκωσαν τον κόσμο και η διασκέδαση χτύπησε κόκκινο μέχρι τις πρωινές ώρες, εξαιρετικό ήταν το χορευτικό τμήμα του συλλόγου Ποντίων Πτολεμαΐδας.

Την δεύτερη μέρα ο Αλέξης Παρχαρίδης και ο Στέργιος Ζιμπιλιάδης στο Τραγούδι και ο Νίκος Κοκκινίδης στη λύρα, ανέβασαν το θερμόμετρο της διασκέδασης στα ύψη, εξαιρετικά ήταν χορευτικό Μωμόγεροι Ροδοχωρίου.

Συγκινητικό ήταν το αφιέρωμα που έγινε στον αείμνηστο πρεσβευτή της ποντιακής παράδοσης Στάθη Βενιαμίδη, αφού τιμήθηκε με πλακέτα η σύζυγος του Λεμόνα, ακολούθησε ένα οχτάλεπτο βίντεο για τη ζωή του Στάθη Βενιαμίδη.

Ο Πολιτιστικός σύλλογος Ροδοχωρίου ‘ΟΙ ΚΟΜΝΗΝΟΙ’ θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους τίμησαν τον σύλλογο με την παρουσία τους στην Γιορτή Κερασιού, καθώς επίσης τους καλλιτέχνες που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, για να έχουμε δυο υπέροχες βραδιές, τα χορευτικά τμήματα που πήραν μέρος στην εκδήλωση, τους χορηγούς που στη δύσκολη οικονομικά εποχή που διανύουμε ενίσχυσαν οικονομικά και ιδιαίτερα τον Δασικό Αναγκαστικό Συνεταιρισμό για τη μεγάλη χορηγία του, έτσι ώστε να μπορέσει να έχει επιτυχία η Γιορτή, αλλά και όλους όσους πρόβαλαν τη γιορτή από τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης.

Φυσικά όλους τους εθελοντές που και φέτος ανάλαβαν το δύσκολο έργο του στησίματος της Γιορτής, αλλά και την εξυπηρέτηση του κόσμου.

Τέλος να ευχαριστήσουμε όλους όσους βρέθηκαν το διήμερο στις εγκαταστάσεις του Παλιού συνεταιρισμού Ροδοχωρίου.

Τέλος ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου με την υπόσχεση ότι θα κάνουμε ότι καλύτερο για να έχουμε ίδιο ή και καλύτερο αποτέλεσμα.

Φωτογραφίες από το διήμερο της Γιορτής Κερασιού 2015










Για να έχετε άμεση πρόσβαση σε όλα τα νέα του συλλόγου κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook

Δείτε όλα τα βίντεο του συλλόγου από το κανάλι μας στο YouTube

Copyright ©2009-2015 Πολιτιστικός σύλλογος Ροδοχωρίου "ΟΙ ΚΟΜΝΗΝΟΙ" With the technical support of Savsidir

Back to TOP