Πραγματοποιήθηκε η Γιορτή κερασιού 2016 στο Ροδοχώρι με μεγάλη επιτυχία

Άλλη μια γιορτή κερασιού αποτελεί πλέον παρελθόν για τον Πολιτιστικό σύλλογο Ροδοχωρίου ΟΙ ΚΟΜΝΗΝΟΙ και οι εντυπώσεις που άφησε μόνο θετικές μπορούν να χαρακτηριστούν...

Την πρώτη μέρα ο Κώστας Θεοδοσιάδης και ο Στέργιος Ζιμπιλιάδης με τις νότες τους ξεσήκωσαν τον κόσμο και η διασκέδαση χτύπησε κόκκινο μέχρι τις πρωινές ώρες, στην λύρα τους συνόδεψαν οι Γιάννης Σανίδης και Νίκος Κοκκινίδης, Νταούλι ο Γιάννης Πολυχρονίδης.
Εξαιρετικά ήταν τα χορευτικά τμήματα των συλλόγου Ποντίων Έδεσσας Άγιος Θεόδωρος Γαυράς και το χορευτικό τμήμα Ροδοχωρίου.

Την δεύτερη μέρα ο Στάθης Τσαϊρίδης και ο Τάσος Παρχαρίδης στο Τραγούδι ανέβασαν το θερμόμετρο της διασκέδασης στα ύψη, στη Λύρα ήταν ο Γιώργος Αυγητίδης, στο νταούλι ο Παναγιώτης Καρυπίδης.
Εξαιρετικά ήταν τα χορευτικά Όμιλος Γενίτσαροι και Μπούλες από τη Νάουσα και  Μωμόγεροι Ροδοχωρίου.
Στον Ήχο και στα πλήκτρα και τις δυο μέρες ήταν ο πάντα χαμογελαστός και πρόθυμος Δημήτρης Φουντουκίδης

Ο Πολιτιστικός σύλλογος Ροδοχωρίου ‘ΟΙ ΚΟΜΝΗΝΟΙ’ θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους τίμησαν τον σύλλογο με την παρουσία τους στην Γιορτή Κερασιού, καθώς επίσης τους καλλιτέχνες που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, για να έχουμε δυο υπέροχες βραδιές, τα χορευτικά τμήματα που πήραν μέρος στην εκδήλωση, τους χορηγούς που στη δύσκολη οικονομικά εποχή που διανύουμε ενίσχυσαν οικονομικά, έτσι ώστε να μπορέσει να έχει επιτυχία η Γιορτή, αλλά και όλους όσους πρόβαλαν τη γιορτή από τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης.

Φυσικά όλους τους εθελοντές που και φέτος ανάλαβαν το δύσκολο έργο του στησίματος της Γιορτής και το διεκπεραίωσαν με απόλυτη επιτυχία.

Τέλος ευχαριστούμε θερμά όλους όσους βρέθηκαν το διήμερο στις εγκαταστάσεις του Παλιού συνεταιρισμού Ροδοχωρίου, χωρίς την παρουσία του κόσμου δε θα είχαν κανένα νόημα και σκοπό τα παραπάνω.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου με την υπόσχεση ότι θα κάνουμε το καλύτερο για να έχουμε ίδιο ή και καλύτερο αποτέλεσμα.
Για να έχετε άμεση πρόσβαση σε όλα τα νέα του συλλόγου κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook

Δείτε όλα τα βίντεο του συλλόγου από το κανάλι μας στο YouTube

Copyright ©2009-2015 Πολιτιστικός σύλλογος Ροδοχωρίου "ΟΙ ΚΟΜΝΗΝΟΙ" With the technical support of Savsidir

Back to TOP